torstai 13. elokuuta 2009

Knitting maniac

Neulominen on joskus jopa ahdistavan addiktoivaa. Töissä en pysty keskittymään, kun päässä pyörivät uudet mallit ja ihanat langat. Kotona villakoirat pyörivät nurkissa, kun en siivoa. Neulon vaan. Ruoanlaitosta yritän selviytyä minimimivaivan periaatteella, että ehdin neuloa mahdollisimman paljon. Jos en neulo, niin bloggaan tai notkun toisten blogeissa. Lapsikin käyttää tätä maniaa jo törkeästi hyväkseen: "Äiti, saanko mä kattoo lastenohjelmia? Sä voit kutoo sillä aikaa..."

Marjutin postaus pitsineuleissa piilevästä pirullisuudesta on hauska kuvaus pitsin neulomisen ihanuudesta ja kamaluudesta! Kaupungilla näin tänään sloganin: "Ei ole väliä mitä teet, vaan mitä tekeminen sinulle tekee!

I have a love-hatred -relationship to knitting. On the other hand I truly love it - on the other hand I am stressed by it. It takes all my free time, obsesses me while I was supposed to work, haunts my thoughts and my wallet and sometimes even separates me from my family. Still, if I could choose, I wouldn't do anything else!

Mikä ilahdutti minua tänään:
  • kouluintoa puhkuva kolmasluokkalainen
  • muutama töissä helposti ratkennut vaikea asia
  • perheen sisäinen kepeä ilmapiiri

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, etten ole tässä talossa ainut, jonka ajatukset hieman harhailevat työpäivän aikana. Oon tosin nyt ruvennu neulomaan tehvillä, se ehkä vähän helpottaa neuleaddiktin oloa. ;)

    VastaaPoista
  2. Minä en ole vielä rohjennut neuloa vehvillä, vaikka saatan siellä joskus tunnin istuakin... On ollut jotenkin tuskaista tämä työn aloittaminen tänä syksynä, vaikka hommia ja deadlineja olisi ihan riittämiin.

    VastaaPoista